Interesse om ons team te versterken?

KOBOS is een school in volle groei. Sinds september 2020 bieden we in ons curriculum zowel ASO-, TSO- als BSO-richtingen aan. Onze school stapte ook volop in de vernieuwing van het secundair onderwijs en biedt een brede eerste graad aan.
Vanaf 21-22 zetten we de vernieuwing door in de bovenbouw en bieden we onderwijs aan in de drie finaliteiten: Doorstroom, Arbeidsmarkt en Dubbele finaliteit. KOBOS zet in op studierichtingen in de domeinen Economie en Organisatie, Taal en Cultuur, STEM en Maatschappij en Welzijn.

Welke mensen zoeken wij?

Je bent flexibel en een echte teamplayer. Je hebt een open kijk op onderwijs en op de wereld en gaat graag nieuwe uitdagingen aan.
Je komt graag naar school en begint de dag met een enthousiaste goeiemorgen!

Wat verwachten wij?

Leerkracht zijn bij KOBOS is een zeer boeiende opdracht maar ook uitdagende opdracht. Naast het lesgeven, dat je uiteraard gepassioneerd en met oog voor de leerlingen doet, verwachten we ook dat je je inzet in een aantal werkgroepen en voor een aantal activiteiten die van onze school een warme school maken met een hart voor leerlingen.

Wat bieden wij?

Bij ons kan je ook je andere talenten inzetten door mee te werken aan tweedaagses, schooltoneel, schoolband en andere activiteiten voor de leerlingen. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen door nascholingen te volgen die aansluiten bij je vakdomein of die nodig zijn voor een van je andere taken.

Door de fusie van twee scholen in september 2020, kom je terecht in een groep leerkrachten die zich nog aan het vormen is. Je kan dus makkelijk je plaatsje vinden in deze groep.

We geven les op twee campussen die ongeveer 900m van elkaar liggen: een kleine gezellige campus midden in het centrum van Kapelle-op-den-Bos (campus M) en een grote groene campus wat meer aan de rand van het dorp (campus V). Aan beide campussen is een afgesloten overdekte fietsenstalling voor leerkrachten. Beide campussen zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

“KOBOS – je talenten ontdekken, ontwikkelen en ontplooien” – deze slogan geldt zowel voor onze leerlingen als voor onze leerkrachten!

Ben je dus een bezige bij die gepassioneerd is door onderwijs? Werk je graag ondersteunend in een school?

Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@kobos.be of vul het sollicitatieformulier in.

Al onze tijdelijke vacatures vind je ook op vdab.